Gitaarles - Gitaarschool Het Gooi
15526
page-template-default,page,page-id-15526,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Gitaarles Algemeen

Gitaarles bij Gitaarschool ’t Gooi is voor zowel de beginnende gitaristen maar ook voor de meer gevorderden gitaristen (dus mensen met minimaal een paar jaar (gitaar) ervaring).

Iedere leerling krijgt van Pietjan de individuele aandacht en begeleiding die nodig is.

De gitaarlessen worden in het oude dorp van Huizen gegeven in een muziekruimte aan huis. Of net buiten het centrum van Baarn.

Voor wie

Beginners

Voor iedereen, kinderen en volwassenen, die graag willen leren gitaarspelen. Dus heb je altijd al dat ene nummer willen leren spelen. Neem contact op met Pietjan voor een proefles.

Ervaren gitarist

Maar ook voor de ervaren gitarist die het idee heeft een beetje vast te zitten in zijn of haar eigen ontwikkeling!
Aan de hand van een checklist maken we samen een punten plan van de dingen waar we aan zouden kunnen gaan werken, dit kan bijvoorbeeld zijn:
je techniek – harmonie kennis – muzikaliteit ontwikkelen (kun je naspelen wat je hoort, kun je spelen wat je zingt of neuriet?) – transcripties kunnen maken of voorbeeld werken aan je timing en ritmegevoel.

Of een stijl analyse, uitzoeken wat een “style” maakt (jazz, rock, blues, country, metal alles is mogelijk..!) Bijvoorbeeld bepaalde technieken, gebruik van voor die stijl kenmerkende en typische toonladders en akkoorden etc.

Hoe het werkt

Afhankelijk van de gekozen lesvorm krijg je wekelijks of om de week gitaarles. Dit kan zowel individueel als samen met iemand anders. Samen met Pietjan ga je Tijdens de schoolvakanties wordt er geen gitaarles gegeven.

Inschrijving

Inschrijven gaat via het aanmeldformulier op deze website. Bij je inschrijving geef je aan hoe vaak je les wilt hebben. Na je inschrijving neem ik binnen 1 week contact met je op voor het maken van een afspraak.

gitaarles
gitaarles
gitaarles